Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad lax på grönsaksbädd

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lättlagad och jättegod rätt. Passar till vardags och fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman salt, soja, sweet chilisås, olja och chilisås till en marinad/olja.
  2. Fördela wokgrönsakerna på form el bläck.
  3. Lägg portionsbitar av lax ovan på wokgrönsakerna / rotfruktsstrimlorna.
  4. Pensla laxen med marinaden.
  5. Stek fisken i 250 grader tills innertempen är 55-60 grader el tills fiskköttet lätt delar sig. Ca 15-20 min. OBS! använder du färska grönsaker tar det längre tid i ugnen.
  6. Blanda under tiden senapsdressingen.Smaka av tillsätt ev mer senap, Dressingens tjocklek reglerar du med mer el mindre fil.
  7. Servera fisken med kokt potatis och senapsdressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.