Genom att koka spjällen dagen innan så blir de extra möra och går fort att grilla. Om du vill ha extra röksmak tillsätt rökt paprika, rökt chili eller några droppar hickory liquid smoke i kokvattnet.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Låter lätt och gott. Bra att kunna använda ingredienser, som finns hemma och att köttet kan förberedas dagen före. Ska prova receptet vid grillen i Midsommar. och även glacen till annat kött vi grillar. Tack för receptet. Kanske buljongen kan användas till morots- el. broccolisoppa. De enda sopporna jag brukar göra. Kanske någon har några andra förslag.
Jättegott! Har gjort det ett antal ggr sedan förra sommaren. Kokar det alltid dagen innan. Detta tillsammans med rostade ugnsrotfrukter, sallad och coleslaw, mmm...