Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grova frallor

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

För dig som följer en lågkolhydratkost eller helt enkelt inte tål gluten är dessa frallor perfekta för dig. Extra goda blir de tack vare parmesanosten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 190 grader.
  2. Smält smöret. Vispa äggen till en luftig smet i en bunke ca 3 minuter med elvisp. Tillsätt smör samt kesella och blanda väl.
  3. Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt. Låt smeten stå och svälla ca 10 minuter. Forma 6 bullar, rulla dem i parmesanosten och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Grädda frallorna mitt i ugnen tills de har fått fin färg, ca 20 minuter. Låt svalna på galler utan bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.