- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Smidigt och gott till lunch, kvällsmat eller som förrätt.
Kan förberedas några timmar innan.
Instruktioner
- Börja med att sätt ugnen på 200 grader celcius. Lägg de tinade kycklingfiléerna i en ugnssäker form. Ringla lite olja över och valfri krydda om så önskas. In i ugnen i 45-50 min, tills saften är klar när man skär i den.
- Hacka salladslök, rödlök, och paprika i småbitar.
Vispa grädden väldigt hårt, blanda sedan i creme fraise. Pressa i vitlök och tillsätt grillkrydda, peppar, salt och grönsaksblandningen.
Rör ner allt försiktigt så att inte röran blir för lös.
- När kycklingen är uttagen ur ugnen, låt den svalna en liten stund innan den kan skäras i småbitar och tillsättas i röran.
- Ta lantbröds-skivorna och ta bort lite av själva brödet i mitten, så att man kan fylla brödet med kycklingröran. Fyll även med sallad, gurka och tomat om så önskas. Eller servera bredvid på tallriken.
Publicerat den
1 januari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar