Gryta fläskkött rimma recept

Laddar...
Din sökning gav 66 träffar
Rustik chiligryta

En värmande höst- eller vintergryta som också går väldig bra en ljum sommarkväll. Den här har lite mer skandinaviska förtecken än vad chiligrytor brukar ha.Fransk kycklinggryta

Klassisk fransk gryta. Görs normalt med rött vin, men vitt vin går också bra varvid karaktären ändras på ett intressant sätt. Andra kryddor och rotsaker kan ingå. Klassiskt är att tillaga höna eller t..Fläskgryta med rotsaker och örter

Barndomsmat från lite kallare augustikvällar i Ålands skärgård, när ingen hade lust att laga nå't "riktigt" och det var för kallt för att sitta ute och grilla. Kajsa Varg strategi - ta' det Du har. ..B.B.B. (Barbacued Black Beans)

Jill Kienlen har gjort denna berömda böngryta, man bestämmer själv hur het man vill ha den, men tänk på att det är lättare att tillsätta än att ta ifrån, när det gäller kryddor. Chili har en tendens a..


Fläskägg med rotmos

Detta underbara recept har vi fått från en kollegas farmor. Ett riktigt gammalt hederligt husmanskostrecept alltså!

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept


Bolognese på högrev

Denna fylliga bolognese är ett långkok med ljuvlig smak och sälta från rimmat sidfläsk och salami. Bolognese på högrev tar en god stund på spisen men är väl värd mödan.
Grythyttesylta ā la garlic

Hittade på denna sylta igår och blev glatt överraskad av en härlig smaksymfoni. Enbär och vitlök ger ihop en mild rund smak som passade underbart i en sylta. Vitlöken får symbolisera Grythyttan som ..


Lapskojs Gammaldags Engelsk

Detta recept har funnits i vår släkt sedan 1890:talet, och är inte vad man brukar kalla lapskojs. Då min mors morfar, som var sjöman och seglade mest med engelsmän, tog hem det från England (Liverpo..

Hjortgryta
Hjortgryta

Den här hjortgrytan är smakrik, går även att göra på älgkött hare, den innehåller även bogfläsk.
Gästgivargryta
Gästgivargryta

Den här köttgrytan kan lagas på enklare eller finare kött allt eftersom tillfället bjuder. Kött och grönsaker ska brynas väl först och sedan stå och puttra i rödvin med kryddorna i minst ett par timma..