Grytor indisk recept

Din sökning gav 186 träffar
Indisk grönsakscurry med quinoa

Quinoa är en ört rik på mineraler och protein som blivit ett populärt alternativ till couscous, ris eller bulgur. Quinoa är dessutom naturligt glutenfritt. Med en mustig indisk grönsakscurry blir det ..
Indisk grönsakspytt

Kryddmixen med nejlikor och ingefära doftar gott gott som huvudrätt eller som tillbehör till grillat. Eller hoppa över såsen och servera stekt ägg till.


Indisk kyckling och grönsaksgryta

Jag hade kommit över en mörk indisk curry blandning som jag ville göra något av. Man får nog anpassa mängden curry efter vilken sort man får tag på. Chilin borde gå att byta ut mot sambal oelek och t..


Lchf - kycklinggryta med bacon oc..

Vi äter denna med Indisk blomkål till och övriga familjen har fullkornspasta, ris eller ugnsstekt potatis till.. När vi åt denna gryta idag konstaterade vi att den är så god att egentligen behövs i..


Chicken Tikka Masala på mitt vis!

Detta är en enkel och snabb variation på en underbart god Chicken Tikka Garlic Masala. Älskar Indisk mat, men blir för dyrt att gå ut och äta på restaurang hela tiden :-). Testade därför att få ihop ..


Grönsakssoppa

Den här indiska rätten, Sabzi shorva, kan ätas som soppa, men som också kan vara sås till ris eller tillbehör till en curry. Ta då bara halva mängden vatten. Använd gärna en wok. Den ger jämn och fin ..

Smaskiga kycklinggrytan

Smaskigt och lättlagat i storkok. Variera? Här kör jag med örtkryddor, men varför inte testa någon indisk variant - färsk ingefära, garam masala, curry osv...