X

Grytor indisk recept

Laddar...
Din sökning gav 190 träffar
Indisk köttgryta
Indisk köttgryta

Det här receptet på Indisk Korma hittade jag i en tidning för ett tag sedan. Verkar kanske vara lite mycket ingredienser men den är absolut inte krånglig att göra och den blir super god!Indisk kycklinggryta med mangosallad
Indisk kycklinggryta med mangosal..

Detta är en mycket enkel maträtt med mycket smak. Mangosalladen ger en härlig svalka till den kryddstarka kycklinggrytan och lyser upp med sina härliga färger.
Supergod indisk blomkål
Supergod indisk blomkål

Bland det godaste jag ätit, smakerna matchar varandra perfekt. Lätt att laga och går ganska snabbt. Sött möter kryddigt och fräscht!


Indisk lammgryta med curry
Indisk lammgryta med curry

Recept på indisk currygryta med lammkött, andra grytbitar av nöt eller vilt går också bra förstås. God med basmatiris, gurka och tomat i yoghurt (salta och peppra yoghurten) samt naanbröd. Kokt blomkå..


Indisk kycklinggryta
Indisk kycklinggryta

Detta är en exotisk, annorlunda och näringsrik kycklinggryta. Den är dessutom mycket lätt att tillaga.Indisk Lammgryta
Indisk Lammgryta

En god gryta, och lamm är mumsigt. Gillar man det inte, tar man nötkött istället men öka då koktiden lite.Indisk räkgryta
Indisk räkgryta

Går även att göra helt vegetariskt. Byt ut räkor mot t ex aubergine, böngroddar och svamp.


Indisk inspirerad och nyttig gryta
Indisk inspirerad och nyttig gryt..

Detta är en jätte god, smakrik och nyttig gryta som är hyfsad lätt att göra. Jag har gissat på ett ungefär hur mycket av varje ingrediens som ska vara i grytan. Så ni får smaka er fram.