Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gunnels brödkakor

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Tunna, goda och lite sega blir dessa.

Ingredienser

Instruktioner

Värm vätskan till 37 grader. Blanda i jäst, salt, socker, mjöl och kardemumma. Blanda i ett ägg i taget. Låt jäsa till dubbel storlek i bunken. Dela degen i ca 20 bitar och kavla ut dem tunna till runda kakor som får jäsa till dubbel storlek på plåt. Nagga dem innan de sätts in i ugnen i 275 grader tills de är bruna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.