Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk variant på paella

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

En god rätt jag kom på på tåget hem. Och blir utmärkt att göra i en traktörpanna.

Ingredienser

Instruktioner

Stycka kycklinglåret i 2 delar och krydda med vitpeppar/salt och bryn tills det får färg och blir halvt genomkokt och lägg undan. Värm vattnet med höns buljongen, sedan stek purjolöken, vitlöken och paprikan en liten stund med kryddblandningen och ha i det okokta riset och fräs en stund i lite olja. Ha nu i kycklingen och limeskivorna och häll över buljongen och salta och låt sjuda i 18 minuter och ha i ärtorna och brytbönorna sista 2 minutrarna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 21 februari 2010

    Hej anders nu har jag gjort paella men jag tog kycklingfiler istället för kycklinglår det blev super gott kommer att göra dom igen tack för receptet helt klart 5 monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.