Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärspaj med avokado- och tomatsallad LCHF

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Kan ätas varm, ljummen eller kall. Bra som utflyktsmat.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Fräs färsen i smör eller kokosfett. Skär paprikan i bitar och blanda ner i det frästa. Låt paprikan bli lite mjuk och lägg sedan det stekta i en bunke. Blanda ner majonnäs, ägg och smulad fetaost. Häll blandningen i en springform. Den kan behöva tätas med ett bakplåtspapper. Halvera tomaterna och lägg dem överst på pajen och tryck till dem. Grädda pajen ca 25 minuter. Skär cocktailtomaterna i halvor och avokadon i tärningar. Blanda tillsammans med olivolja, vinäger och salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.