Mexikanska recept

Din sökning gav 1036 träffar


Mangosalsa till grillat
Mangosalsa till grillat

Passar perfekt till grillad kyckling eller annat ljust kött. Lättlagat och lätt att ändra till personlig hetta för en trevlig grillkväll! Ett verkligt favoritrecept!


Olivfylld kalkonfilé med parmaskinka och stekt gurka
Olivfylld kalkonfilé med parmaski..

Fick receptet av en väninna för ett par år sedan och det har blivit ett av mina paradnummer när vi har gäster - alla (hittills) älskar det. Gott, inte alls svårt att laga och det har en klar festkänsl..


Het guacamole

En variant på guacamole. Täck röran med citronskivor medan den väntar på att bli serverad, så mörknar den inte.
Tacogratäng

Den här har kommit till efter att ha tagit det bästa från alla recept jag har läst. Kan till 99% lova dig att du blir nöjd, för väldigt saftig och god är den. Vet inte om jag kan kalla den gratäng, me..


Enchiladas de la Casa
Enchiladas de la Casa

Det är svårt att motstå dessa enchiladas, kryddigt kött inslaget i mjuk tortilla och bakade med salsa och ost.

Micaelas mexikanska sommarsoppa

Detta receptet är inspirerat av min kära vän Micaelas mammas soppa, en av Micaelas favoritsoppor. Jag har bara lagt till champinjonerna, det visade sig lyckat. Härligt mjuk och subtil soppa, spänna..


Chilensk pebre
Chilensk pebre

Ren livskraft. En härlig, smakrik röra med enkla men kraftfulla ingredienser. Passar utmärkt att ha på bröd, till picknicken, som tilltugg, till riset eller för att ge lite extra sting i soppan.

Gumpans Hamburgedressing
Gumpans Hamburgedressing

I min mun är denna dressing supergod, snabb och enkel att göra. Den innehåller ingredienser som jag alltid har hemma. Du kan lätt byta ut och göra den magrare om du vill.