Engelska recept

Laddar...
Din sökning gav 627 träffar
Honeycomb
Honeycomb

Kakgodis som är poppis i både England och USA. Smulorna är goda att blanda i glass, strö över kladdkakan eller servera till jordgubbarna.
Scones med låg fetthalt
Scones med låg fetthalt

Letade på nätet efter ett bra och enkelt sconesrecept utan allt det smör som normalt används och hittade detta på sidan Lottas viktinfo. https://viktinfo.wordpress.com/tag/fettfria-scones/ Av recep..

Black bean pie

God vegetarisk variant av shepherd's pie. Använder här parmesanost istället för cheddarost. Men det går säkert bra även med någon annan sorts ost med lite mer smak, typ Norrglimt eller Västerbotten.


A1 steak sauce
A1 steak sauce

Receptet på A1 steak sauce är hemligt, men detta är så nära det amerikanska originalet man kan komma.


Fransk köttfärspaj med potatismos
Fransk köttfärspaj med potatismos

En superläcker och enkel paj! En variant av engelsmännens Shepherd´s pie med fransk touch. Ersätt gärna en del av potatisen med jordärtskocka eller rotselleri, det blir också gott.


Smala scones med kvarg
Smala scones med kvarg

Dessa scones smakar likadant som vanliga scones, men degen är mer lätthanterad och kalorierna är något färre. Enda skillnaden är att scones gjorda på smör får en något krispigare yta.Lapskojs Gammaldags Engelsk

Detta recept har funnits i vår släkt sedan 1890:talet, och är inte vad man brukar kalla lapskojs. Då min mors morfar, som var sjöman och seglade mest med engelsmän, tog hem det från England (Liverpo..


Rostad potatis

Klassiskt engelskt tillbehör till söndagssteken eller julkalkonen. Gott även till kyckling eller fläskkotletter.