Kinesisk köttfärsröra i pitabröd

Gör det enkelt för dig. Köttfärssfyllda pitabröd med krispiga solrosskott.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: bröd, köttfärs

Ingredienser

1 gul lök
300 g vitkål
100 g champinjoner
300 g köttfärs
1 köttbuljongtärning
2 krm salt
1 krm peppar
1 tsk soja
50 g solrosskott
6 pitabröd
1 dl crème fraiche
2 msk sweet chilisås

Betyg (5 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
2194
Sparat:
47

Gör så här

Skala, halvera och skär löken i skivor. Skär vitkålen i strimlor och champinjonerna i skivor. Fräs grönsakerna i en stor stekpanna, lägg grönsakerna åt sidan.

Stek köttfärsen 3-4 minuter. Smula buljongen under stekningen, tillsätt salt och peppar. Tillsätt grönsakerna och sojan. Avsluta med att röra ner solrosskotten.

Värm pitabröden enligt anvisning på förpackningen. Fyll pitabröden med köttfärsröran och servera med crème fraiche och sweet chilisås.

LIKNANDE RECEPT

Köttfärsröra recept
över 2 månader
av MrsC
över 2 månader
av anenik
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.