Knäck bullar recept

Din sökning gav 59 träffar
Köttbullar

Att steka köttbullarna i ugnen är väldigt smidigt om man gör många! De håller dessutom formen väldigt bra och inget stekos, fettstänk och passning vid stekpannan!


Amerikanska kanelbullar med cream..

Betydligt sötare och kladdigare än våra svenska kanelbullar, men de är faktiskt rätt så smarriga! Särskilt som de blir alldeles knäckiga inunder av en blandning av smält smör och farinsocker som man b..


Fyllda brödbullar

Super enkelt och jätte gott bröd som bara smälter i munnen, den här gången blev det ta vad vi haver fyllning från kyl och frys.


Kristinas knäckebröd

Hembakat knäckebröd räknas ofta som festbröd, och brukar bakas vid speciella tillfällen, som t ex vid jul. Det tar sin tid att kavla, men det är väl värt besväret.

Gluten och laktosfria bullar

Att baka glutenfritt kan vara knepigt eftersom degen inte blir samma som med vanligt mjöl och därför ska man jäsa degen lite längre än med vanliga bulldegar. Kolla glutenfria mixen noga om ni är lakto..

Köttbullssmet för pikanta köttbul..

Köttbullar med "inbyggd" smak. Lämpligt att servera till gratänger, stuvningar eller att skiva kalla då köttbullarna håller ihop mycket bra. Egenskaper för smeten är: mycket lättrullade köttbullar, h..