Knäck bullar recept

Laddar...
Din sökning gav 73 träffar
Köttbullar

Att steka köttbullarna i ugnen är väldigt smidigt om man gör många! De håller dessutom formen väldigt bra och inget stekos, fettstänk och passning vid stekpannan!


Amerikanska kanelbullar med cream..

Betydligt sötare och kladdigare än våra svenska kanelbullar, men de är faktiskt rätt så smarriga! Särskilt som de blir alldeles knäckiga inunder av en blandning av smält smör och farinsocker som man b..

Kristinas knäckebröd

Hembakat knäckebröd räknas ofta som festbröd, och brukar bakas vid speciella tillfällen, som t ex vid jul. Det tar sin tid att kavla, men det är väl värt besväret.


Fyllda brödbullar

Super enkelt och jätte gott bröd som bara smälter i munnen, den här gången blev det ta vad vi haver fyllning från kyl och frys.

Gluten och laktosfria bullar

Att baka glutenfritt kan vara knepigt eftersom degen inte blir samma som med vanligt mjöl och därför ska man jäsa degen lite längre än med vanliga bulldegar. Kolla glutenfria mixen noga om ni är lakto..


Köttbullssmet för pikanta köttbul..

Köttbullar med "inbyggd" smak. Lämpligt att servera till gratänger, stuvningar eller att skiva kalla då köttbullarna håller ihop mycket bra. Egenskaper för smeten är: mycket lättrullade köttbullar, h..


Italienskt bondbröd

Detta bröd är suveränt gott. På sommaren har jag färska kryddor som basilika i eller, torkade tomater, vitlöks krydda. Eller allt. Till jul häller jag i vörtkryddor och russin.


Mitt goda hembakta bröd

Det här brödet är i stort sett det enda jag bakar, och varför skulle jag ändra på det, receptet går att variera så mycket man vill i stort sett! Och så är det ju så himlans gott....även om det bara in..


LCHF Räkmacka

Har saknat räkmackor så otroligt mycket men sen så tänkte vi att vi kunde prova att göra räkmackor med LCHF ostfrallsbotten och det fungerade perfekt :)Blåbärssemlor

Ja, jag vet, långt kvar tills det är dags för semlor. Men eftersom jag älskar blåbär måste jag bara skriva in detta recept. Det är inte säkert jag kan vänta till premiären.