Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knapriga chokladformar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30-40 portioner
Skriv ut

Dessa små kakorna blir helt oemotståndliga. Liten men naggande god!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda havregryn, kokosflingor, kakao, vaniljsocker och strösocker. Tillsätt det smälta smöret och blanda degen väl. Fyll små pappersformar för småbröd till hälften med den gryniga degen. Grädda kakorna i 200 grader i ca 8 minuter. Kakorna ska vara välgräddade så att de blir riktigt knapriga.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Aaboona 29 september 2009

    Lätta och snabba att göra. Älskade på kakbordet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.