Blanda soja, vitvinsvinäger, persilja och vitlök till en marinad. Dom frysta kycklingfileerna läggs i marinaden i minst 6 timmar. Vänd fillerna några gånger under dessa timmar. Spar ½ dl av marinaden !!
Rör ihop grädde, creme fraiche och ½ dl av marinaden.
Lägg fileerna i en ugnsfast form och häll över blandningen.
Gräddas i 200 gradig ugn i ca 1 timme.
Strö över klippt persilja när rätten kommit ut ur ugnen.
SMAKA EJ PÅ MARINADEN !!!! (den smakar illa !!!!)
Hejsan. Jag har lagat din kycklingfilé i ugn, den var jättegod. Jag hade ugnsstekt sötpotatis och sallad till. Kalas.
Jag lägger in ett par bilder, hoppas du inte har något emot det?
Mvh evaldo
Hejsan. Jag har lagat din kycklingfilé i ugn, den var jättegod. Jag hade ugnsstekt sötpotatis och sallad till. Kalas. Jag lägger in ett par bilder, hoppas du inte har något emot det? Mvh evaldo