Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätt och jättegod äppel/bärpaj (äggfri)

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Snabb, passar de flesta och görs snabbt av sånt man har hemma. Om man väljer att göra bärpaj och bären varit frysta, så strö över potatismjöl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sjud upp cocos, vetemjöl, margarin, socker och mjölk och häll sedan smeten över de skalade skivade äpplena/eller bären -(om frysta bär används, så dofta över potatismjölet) - som lagts i en smord liten pajform.
  2. Grädda i 200 grader i 20-25 min.
  3. Serveras varm med vaniljglass, vaniljvisp eller vaniljsås.
  4. Har du en större form, så gör dubbel sats, för den är riktigt smaskens.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.