Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laktosfria våfflor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Våfflor är gott till fika eller mellanmål i solen! Byt ut mjölet så blir de även glutenfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda rågmjöl, durumvetemjöl och salt i en bunke. Tillsätt hälften av havremjölken och vispa till en jämn smet.
  2. Tillsätt därefter resten av havremjölken och vispa tillsammans med äggvitorna. Häll i olja i smeten.
  3. Hetta upp våffeljärnet på och smörj in plattorna med lite olja eller smör. Grädda tills våfflan släpper från våffeljärnet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.