- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Jag brukar köpa soltorkade tomater som ligger i örtmarinad i småburkar och använder ca 2 tsk av örtblandningen i. Mycket mumsigt.
Instruktioner
- Finhacka vitlök, rödlök, tomater, örter (ca 1 dl) och fetaost. Häll i lammfärsen i en bunke, knäck i äggen och rör ner samtliga ingridienser. Salta och peppra efter smak.
Rulla stora bollar med blöta händer och stek i smör. Platta ut bollarna med stekspaden.
- När biffarna är färdigstekta gör jag sås direkt i pannan med grädde, färska örter, hackad rödlök, salt, peppar, sambal oelek och ytterliggare fetaost och tomater. Med andra ord gör jag samma sås som biffarna innehåller. Blir mycket gott!
Jag serverar med avokadosallad och lite rött är ju aldrig fel.
Publicerat den
26 oktober 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det här blev smakrika lammfärsbiffar. Jag äter inte LCHF så jag använde vanligt ströbröd istället för fibrex och serverade klyftpotais till.. Tack för receptet.. / Inger