Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxbakelse

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Åh så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda crème fraiche, majonnäs, dill och citronpeppar. Hacka räkorna grovt och löken fint. Blanda. Låt stå i kylen under natten.
  2. Stansa ut eller skär en rund form av varje brödskiva. Skiva gurkan tunt (osthyvel är ett tips) och täck bottenskivan. Lägg på räkröra och lägg en brödskiva ovanpå. Repetera med gurkan och räkröran. Klä in det hela med laxskivor. Använd tandpetare om det behövs för att hålla dem på plats. Skär citronen i klyftor och garnera varje bakelse med en klyfta och en dillkvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.