Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxburgare med mangosalsa

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ge barnen deras favoriträtt - fisk maskerad till hamburgare. Välj om du vill ha dem så het som i receptet eller om du minskar ner på den spanska pepparn. Servera gärna med en svalkande youghurtdressing med frisk mango, bröd och sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka laxen eller mixa den grovt.
  2. Kärna ur och finhacka pepparn.
  3. Blanda hälften av pepparn med laxen, salt, limeskal, mjöl och ½ dl youghurt till en färs.
  4. Forma färsen till fyra stora biffar.
  5. Skala, kärna ur och hacka mangon. Finstrimla salladslöken. Blanda mango, salladslök och limesaft med youghurten och pepparn som är kvar.
  6. Stek laxburgarna i smör cirka 2 minuter på varje sida.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • malisg 19 februari 2008

    Det här var verkligen jättegott. Fräsch salsa till.

  • Allimac 7 december 2011

    Gott!! Jag gillade också salsan - tror även att den är en hit till sommarens grillmiddagar! :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.