kalasgod och supernyttig laxburgare.
Instruktioner
- koka upp vatten och salt i en kastrull. lägg i laxbitarna, sänk värmen och lägg på ett lock. låt fisken koka i 8 minuter.
- ta av locket och låt fisken svalna i ungeför 15 minuter. passa på att förbered dina tillbehör under tiden.
- lyft upp fisken ur kokvattnet. smula ner fisken i en bunke och mosa med en gaffel.
- skala lökarna och dela dom mitt itu. hacka dom så smått du kan.
- häll i löken i bunken med lax och lägg också i ströbrödet, knäck i äggen och salta och peppra. blanda tills du har en smet.
- forma smeten till platta biffar så att alla som ska äta får en eller två var. lägg upp dom på en stor tallrik.
- lägg olja i stekpannan och sätt på medelstark värme. stek "biffarna" i ungeför 3 minuter, vänd med stekspade och stek på andra sidan lika länge.
- servera och njut!
Publicerat den
7 augusti 2009
Liknande recept
Skriv kommentar