Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxburgare

 
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

kalasgod och supernyttig laxburgare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. koka upp vatten och salt i en kastrull. lägg i laxbitarna, sänk värmen och lägg på ett lock. låt fisken koka i 8 minuter.
  2. ta av locket och låt fisken svalna i ungeför 15 minuter. passa på att förbered dina tillbehör under tiden.
  3. lyft upp fisken ur kokvattnet. smula ner fisken i en bunke och mosa med en gaffel.
  4. skala lökarna och dela dom mitt itu. hacka dom så smått du kan.
  5. häll i löken i bunken med lax och lägg också i ströbrödet, knäck i äggen och salta och peppra. blanda tills du har en smet.
  6. forma smeten till platta biffar så att alla som ska äta får en eller två var. lägg upp dom på en stor tallrik.
  7. lägg olja i stekpannan och sätt på medelstark värme. stek "biffarna" i ungeför 3 minuter, vänd med stekspade och stek på andra sidan lika länge.
  8. servera och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.