- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Relativt lätt och mycket godare än de köpta, blir också med personligt då man kan variera kryddningen.
Instruktioner
- Blanda ingrediensrena till paneringen på en tallrik, ströbröd och kryddor, det går självklart bra att prova sig fram med olika kryddblandningar.
Vispa upp ägget lätt i en skål.
Dela fisken i 6-8 bitar, doppa dem först i ägget och därefter i paneringen.
Stek sedan fisken i olivolija tills den är genomstekt och lättgyllene.
- Blanda creme fraiche och majonäs, hacka purjolöken fint och rör ner, tillsätt sedan ärtorna efter egen smak. Jag brukar ha ganska mycket i.
- Servera gärna med hemmagjort potatismos och en god sallad.
- Lycka till och hoppas att det smakar!
Publicerat den
10 mars 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegoda fiskpinnar! Fast jag gör den kalla såsen med bostongurka istället för purjolök, gräddfil istället för creme fraiche och så har jag i 1 tsk sötstark senap också :P