Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Egna fiskpinnar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Relativt lätt och mycket godare än de köpta, blir också med personligt då man kan variera kryddningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingrediensrena till paneringen på en tallrik, ströbröd och kryddor, det går självklart bra att prova sig fram med olika kryddblandningar. Vispa upp ägget lätt i en skål. Dela fisken i 6-8 bitar, doppa dem först i ägget och därefter i paneringen. Stek sedan fisken i olivolija tills den är genomstekt och lättgyllene.
  2. Blanda creme fraiche och majonäs, hacka purjolöken fint och rör ner, tillsätt sedan ärtorna efter egen smak. Jag brukar ha ganska mycket i.
  3. Servera gärna med hemmagjort potatismos och en god sallad.
  4. Lycka till och hoppas att det smakar!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • soccermum 16 februari 2011

    Jättegoda fiskpinnar! Fast jag gör den kalla såsen med bostongurka istället för purjolök, gräddfil istället för creme fraiche och så har jag i 1 tsk sötstark senap också :P

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.