Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas musselfat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här rätten har min mamma alltid gjort och den är så god. En liten förrätt eller på en buffé passar den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Lägg musslorna i en vid form. Smält smöret och blanda i mosad ansjovis. Pressa i vitlök. Blanda i persilja efter smak, men det ska inte vara för lite och blanda i creme fraichen.
  3. Häll smeten över musslorna och bryt vitt bröd över i ganska stora bitar och fördela riven ost över rätten.
  4. Gratinera tills rätten fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.