Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas ugnstorsk

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Min mamma var dagmamma och när hon gjorde fisk till barnen var det ofta det här receptet.

Ingredienser

Instruktioner

Tina torskblocket, skär i fyra bitar och lägg i smord form. Krydda med citronpeppar. Skiva purjolök och tomater och fördela rikligt över torsken. Blanda matlagningsgrädde och tomatpuré, häll sedan blandningen över torsken och grönsakerna. Sätt in i ugn i 200 grader tills torsken är klad, känn med en kniv om den flikar sej lätt. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.