Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad kotlettrad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Billigt kött som är oerhört underskattat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda marinaden i en stor plastpåse, lägg i kotlettraden och låt marinera i ett dygn.
  2. Sätt ugnen på 175 grader och låt köttet ligga i rumstemperatur under tiden. Lägg köttet i en ugnspanna med benet neråt. Stek i ugnen i cirka 90 minuter. Har man en kötttermometer så ska den visa 75 grader.
  3. Låt köttet sen vila en halvtimme när det kommer ur ugnen innan man skär bort benet och skivar steken tunt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.