- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Den här grytan blir bara godare av att värmas upp, så laga gärna dubbel sats och frys in!
Instruktioner
- Bryn köttet, lite i taget och lägg över det i en gryta. Fräs också upp lök och morötter. Salta och peppra.
- Häll på buljong och/eller vin och tillsätt lagerblad och enbär. Sjud grytan tills köttet är mört, ca 1-1/2 timme.
- Späd under tiden med lite mer buljong, vätskan ska knappt täcka köttet.
- Rör ut mjölet i lite kallt vatten och red av grytan. Sjud i ytterligare ca 5 minuter. Rör ner crème fraiche, koka upp och smaka av.
- Fräs upp svampen i lite fett och rör ner den i grytan. Strö över persilja och servera grytan med kokt potatis, ris och något grönt
Publicerat den
18 april 2013
Liknande recept
Skriv kommentar