Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min vilda gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Den här grytan blir bara godare av att värmas upp, så laga gärna dubbel sats och frys in!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttet, lite i taget och lägg över det i en gryta. Fräs också upp lök och morötter. Salta och peppra.
  2. Häll på buljong och/eller vin och tillsätt lagerblad och enbär. Sjud grytan tills köttet är mört, ca 1-1/2 timme.
  3. Späd under tiden med lite mer buljong, vätskan ska knappt täcka köttet.
  4. Rör ut mjölet i lite kallt vatten och red av grytan. Sjud i ytterligare ca 5 minuter. Rör ner crème fraiche, koka upp och smaka av.
  5. Fräs upp svampen i lite fett och rör ner den i grytan. Strö över persilja och servera grytan med kokt potatis, ris och något grönt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.