- Serverar: 2-4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Perfekt att servera till vännerna på Nyårsafton eller lyxa till det med din älskling!
Instruktioner
- Hacka all lök, smält smöret i en rymlig kastrull och i med löken. Låt fräsa i ca 2-3 min eller tills löken mjuknat. Lägg sedan i musslorna och koka under lock i 4-5 min (släng dem som inte öppnat sig eller är trasiga).
- Lyft sedan upp musslorna och fördela i två djupa tallrikar.
- Häll i vinet och hackad persilja i kastrullen och koka i ca 10 min utan lock. Sätt kastrullen åt sidan och häll i grädden.
- Häll såsen över musslorna och garnera med några blad från persiljan. Servera med vitlöksbaguetter och vitt vin.
Smaklig måltid!
Publicerat den
25 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej, Kan en fryst mussla öppna sig vid kokning? Hälsningar hp