Instruktioner
1. Skär köttet i jämna bitar ca 3 * 3 cm. Då blir koktiden lika för alla bitar.
2. Bryn köttet, lite i taget i smör i en stekpanna. Värmen ska vara stark, så att det snabbt bildas en stekyta. Om man lägger i för mycket kött åt gången i stekpannan, så kallnar den och köttet får ingen fin stekyta. Lägg över det brynta köttet efter hand i en gryta.
3. Tillsätt salt, peppar, vatten och buljong.
4. Låt koka på svag värme under lock 1-1½ tim. Tiden kan variera lite beroende på styckningsdeloch hur välkokt man vill ha grytan. Prova med en sticka. När den går lätt igenom är köttet färdigt.
5. Skala löken och skölj champinjonerna. Fräs de i smör i stekpannan och lägg över de i grytan.
6. Rör ut mjölet i lite kallt vatten. Rör ner det i grytan.
7. Smaksätt med soja, tomatpuré och worcestershiresås.
8. Låt grytan koka ytterligare 10 min.