Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nori och bröd friterad fisk

 
Skriv ut

Till fisk och skaldjur.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Räcker till 4 medelstora fiskfiléer.
  2. Nori och japanskt ströbröd hittas enklast i asiatiska affärer.
  3. Lägg japanskt ströbröd i en skål. Riv eller klipp ett ark nori i småbitar och rör ner i ströbrödet.
  4. Salta och peppra vetemjölet i en skål.
  5. Vispa upp ägget lätt i en tredje skål.
  6. Nu är det färdigt för fritering.
  7. Ta den fisk du valt och klappa torr med hushållspapper och vänd lätt i mjölblandningen. Doppa dem i ägget, låt löst ägg rinna av och vänd dem sedan i noriblandniningen. Fritera och låt rinna av på hushållspapper.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.