Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Österrikisk potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar utmärkt till grillat kött eller kyckling eftersom den är lätt och saftig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen och äggen. Låt svalna ordentligt och tärna potatisen och äggen. Hacka löken och smörgåsgurkan fint. Blanda potatisen, äggen, löken och gurkan i en skål.
  2. Dressing: Blanda 1 del olivolja och 1 del vitvinsvinäger i en separat skål, pressa i vitlöken tillsätt senap, salt, peppar och örtkryddan efter smak.
  3. Häll dressingen över potatissalladen och blanda väl, låt stå c:a 30 min för bästa smak. Se till att potatisen är kall när dressingen hälls över annars suger potatisen åt sig dressing och salladen blir torr.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.