Omelett recept

Laddar...
Din sökning gav 426 träffar
Farmors omelett
Farmors omelett

Den här rätten brukar svärmor göra till barnen därför har de döpt den till farmors omelett.

Äggplättar med havsröra
Äggplättar med havsröra

Plättar är egentligen lite missvisande då de steks pannkaksstora, men äggplättar är ändå deras namn. Prova gärna med andra fyllningar samt att blanda i lite socker eller hnoung i smeten för att sedan..

Curryomelett
Curryomelett

En omelett som kan göras till ett mindre mellanmål som till en större lunch.
Fransk omelett
Fransk omelett

Ett bra och mättande mellan mål eller brunch. Om man vill ha omeletten lite mer matig/mättande så kan man ta 2 ägg i stället för ett.Ansjovisomelett i ugn
Ansjovisomelett i ugn

Bättre kan knappt en omelett bli. Ansjovis, tomater och frasigt gratinerad ost. Bra lunch eller kvällsrätt med knäckebröd och kallt öl, en kopp te...Jessika´s omelett
Jessika´s omelett

Råttatoille omelett. En riktig "råttatoille" med ingredienser med vad som kan tänkas finnas över i köket. Därav går ingredienserna även att variera.


Champinjonomelett
Champinjonomelett

Omelett passar fint som lunch, kvällsrätt, till supén eller på buffén. Du gör din omelett precis så elegant som du vill, det är fyllningen som avgör. Här en stuvning med champinjoner.


Bondomelett med salsa och oliver
Bondomelett med salsa och oliver

I en omelett kan du lägga nästan vad som helst. Med en burk salsa och lite oliver skapar du en spansk omelett. Vill du laga en helt vegetarisk omelett utesluter du bara skinkan.