Paj recept

Laddar...
Din sökning gav 1782 träffar
Chokladkolapaj med jordgubbar
Chokladkolapaj med jordgubbar

Kola, choklad och jordgubbar förenas i en läcker paj som du lagar helt utan ugn. Pajen är lika god till lyxfikat som till dessert. Använd glutenfria kakor till bottnen om du vill göra pajen glutenf..

Fänkålspaj med bacon

Mumsig matpaj med en god fyllning av fänkål, riven ost, bacon och gräddfil. Fänkålspaj med bacon tillagas på cirka 60 minuter och förslagsvis serveras en sallad till fänkålspajen.
Knäckig rabarber- och äppelpaj
Knäckig rabarber- och äppelpaj

Är du sugen på paj? Då är det denna supergoda och knäckiga paj du ska göra. Rabarber samsas med äpplen och nötter som sedan toppas med en läcker kolasås. Jag lovar, du blir inte besviken!Rabarberkaka med hallonmaräng
Rabarberkaka med hallonmaräng

Nu är det tid för rabarber. Vad passar inte bättre att baka än denna ljuvliga rabarberkaka med frasig botten, läcker fyllning och söt, rosa hallonmaräng på toppen?
Öl- och persikopaj
Öl- och persikopaj

Här får frukten koka i öl och kryddor under ett frasigt lock av filodeg. Öl tar din dessert till en helt ny nivå och ger den en härligt fyllig smak. Prova! Du kan byta ut persikorna i pajerna mot p..Fransk päronpaj
Fransk päronpaj

Under ett knäckigt hasselnötstäcke gömmer sig en god päronfyllning. Päronen kan bytas ut mot äpplen.

Chokladpaj med mintsmak
Chokladpaj med mintsmak

Här är en paj som sätter fart på smaklökarna. Mörk, mustig och krämig chokladfyllning med mintsmak - en paj att älska!
Grekisk filodegspaj
Grekisk filodegspaj

En härligt mättande paj med frasigt skal och god fyllning. Serveras med en fräsch myntayoghurt. Det är lite knepigt att få ihop rullen, men det går att lappa med degbitar, och det blir väldigt gott..