Paj recept

Laddar...
Din sökning gav 1816 träffar

Chokladpaj med mintsmak
Chokladpaj med mintsmak

Här är en paj som sätter fart på smaklökarna. Mörk, mustig och krämig chokladfyllning med mintsmak - en paj att älska!Grekisk filodegspaj
Grekisk filodegspaj

En härligt mättande paj med frasigt skal och god fyllning. Serveras med en fräsch myntayoghurt. Det är lite knepigt att få ihop rullen, men det går att lappa med degbitar, och det blir väldigt gott..Mörk frestelse med apelsinlikör
Mörk frestelse med apelsinlikör

En väldigt mäktig paj med krämig, mörk chokladfyllning smaksatt med apelsinlikör. De färgglada apelsinfiléerna ger en friskhet till denna mörka frestelse!


Paj med quinoabotten
Paj med quinoabotten

En botten gjord på kokt quinoa ger inte bara ett välkommet tillskott av protein utan även en god, lätt och nötig smak och en härlig konsistens. Här är den fylld med en massa härliga rotfrukter! Glu..
Mangopaj med kokos
Mangopaj med kokos

Mango och kokos är en fantastisk smakkombination och tillsammans med den söta italienska marängen på toppen blir detta en paj dina gäster sent kommer att glömma.Key lime pie med marängtäcke
Key lime pie med marängtäcke

Frisk limefyllning och ett tjockt täcke av söt maräng - kan det bli annat än en fräsch dessert? Tänk på att pressa saft från limefrukten och inte köpa färdig på flaska eftersom den ofta har en sort..


Messmörscheesecake med chokladbotten
Messmörscheesecake med chokladbot..

Kan du äta cheesecake med philadelphiaost så kan du äta denna messmörsdelikatess. Den lätt salta vaniljcheesefyllningen smakar underbart med choklad-digestivebotten och hjotronsylt.

Kycklingpaj med fetaost
Kycklingpaj med fetaost

Kyckling och fetaost passar utmärkt ihop. Serveras direkt på bordet i långpanna med dekoration av basilika, salami och röd paprika. Perfekt när man blir många!