Paj recept

Laddar...
Din sökning gav 1812 träffarVästerbottenpaj

Per Morbergs recept på västerbottenpaj, en smakrik paj med västerbottensost. Recept från Morberg lagar husmanskost. Den här pajen är alltid rätt. Dock vågar jag påstå att den åtta gånger av tio st..Julkryddad skinkpaj med katrinplommon
Julkryddad skinkpaj med katrinplo..

Torkad frukt och julkryddor är perfekta smaksättare i skinkpajen så här års. I slutet av julhelgen är det utmärkt att använda den sista snutten av julskinkan.
Limepaj med rosmarin
Limepaj med rosmarin

Bjud på en frisk och sötsyrlig limepaj. Limepajen kan göras en vecka i förväg och förvaras i frysen.


Grönkålspaj med hasselnötter
Grönkålspaj med hasselnötter

Grönkålen är både nyttig och god. Här i en ljuvlig paj med knaprig topping. Pajerna kan göras i förväg och förvaras i frysen i upp till en vecka före servering. Tina och värm inför servering.Mörk chokladpaj med chokladmousse och katrinplommon
Mörk chokladpaj med chokladmousse..

Kombinationen av mörk choklad och katrinplommon är fantastiskt god. Och en skvätt konjak försämrar inte smaken på något sätt. Servera pajen tillsammans med en klick lättvispad grädde.


S´mores pie
S´mores pie

Oemotståndlig och smarrig paj med chokladtryffel och italiensk maräng.


Black bean pie

God vegetarisk variant av shepherd's pie. Använder här parmesanost istället för cheddarost. Men det går säkert bra även med någon annan sorts ost med lite mer smak, typ Norrglimt eller Västerbotten.