Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paneng Kai

 
Paneng Kai Paneng Kai
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kyckling i kokosmjölk blir extra smaklig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och stek dem i lite olja på svag värme, de ska inte ta färg.
  2. Ta upp kycklingbitarna ur pannan. Stek currypastan i lite olja, så att det börjar dofta. Häll i kokosmjölken och låt koka på svag värme någon minut.
  3. Lägg i kycklingen. Smaksätt med fisksås och socker och låt småputtra ca 10 minuter så kycklingen hinner bli färdig. Servera med jasminris och wokgrönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.