Pannbiff med bulgur och katrinplommon, rostade grönsaker och het yoghurtsås

Anna Skipper

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: biff, pannbiff

Ingredienser

Pannbiff:

400 g blandfärs
3 dl kokt bulgur
1 hackad gul lök
10 hackade katrinplommon
1 ägg

Rostade grönsaker:
1 medelstor squash
1 röd paprika
1 broccoli huvud
1 röd lök
1 litet blomkålshuvud
2 msk olivolja
Salt
Svartpeppar

Het yoghurtsås:
4 dl matlagningsyoghurt
1 msk sambal oelek
2 pressade vitlöksklyftor
Salt

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
942
Sparat:
15

Gör så här

Pannbiff:
Blanda färs, salt och ägg i en bunke. Tillsätt övriga ingredienser och blanda till en smet. Forma till fyra biffar och stek på medelstark värme i en teflonpanna ev med lite rapsolja.

Rostade grönsaker:
Sätt ugnen på 200 grader.
Tärna paprikan grovt, klyfta rödlöken och dela blomkålen och broccolin i mindre bitar även en bit av stjälken på broccolin. Lägg på en plåt och slå på olivolja. Strö över lite salt och svartpeppar. Rosta i ca 10-15 min, men passa så att inte broccolin tar för mycket färg. Rör om efter halva tiden.

Het yoghurtsås:
Slå upp yoghurten i en bunke. Tillsätt övriga ingredienser och blanda ihop. Smaka av med salt och ev lite olivolja.

LIKNANDE RECEPT

Pannbiff recept
av fenne
över 2 månader
av ros
över 2 månader
över 2 månader
av snuosm
över 2 månader
av maxxess
över 2 månader
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.