Pannbiff med bulgur och katrinplommon, rostade grönsaker och het yoghurtsås

Anna Skipper

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: biff, pannbiff
Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Gör så här

Pannbiff:
Blanda färs, salt och ägg i en bunke. Tillsätt övriga ingredienser och blanda till en smet. Forma till fyra biffar och stek på medelstark värme i en teflonpanna ev med lite rapsolja.

Rostade grönsaker:
Sätt ugnen på 200 grader.
Tärna paprikan grovt, klyfta rödlöken och dela blomkålen och broccolin i mindre bitar även en bit av stjälken på broccolin. Lägg på en plåt och slå på olivolja. Strö över lite salt och svartpeppar. Rosta i ca 10-15 min, men passa så att inte broccolin tar för mycket färg. Rör om efter halva tiden.

Het yoghurtsås:
Slå upp yoghurten i en bunke. Tillsätt övriga ingredienser och blanda ihop. Smaka av med salt och ev lite olivolja.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Blandfärs, Kokt bulgur , Gul lök, Katrinplommon, Ägg, Squash, Röd paprika, Broccoli, Röd lök, Blomkål, Olivolja, Salt, Svartpeppar, Matlagningsyoghurt, Sambal oelek, vitlöksklyftor, Salt
Visningar:
1000
Sparat:
15

LIKNANDE RECEPT

Pannbiff recept
Pannbiffar.
av fenne
över 2 månader
Gudruns gröna ö..
av ros
över 2 månader
Pannbiff med lö
över 2 månader
Ugnspannbiff me
av snuosm
över 2 månader
Kebabsplit, hem..
av maxxess
över 2 månader
Köttfärslimpa
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.