- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Fantastisk dessert som är busenkel att göra!
Instruktioner
- Lägg gelatinbladen i kallt vatten minst 5 min.
Häll grädden i en tjock bottnad kastrull. Skrapa ner passionsfruktskärnorna i grädden. Tillsätt farinsockret och vaniljsockret.
Värm gräddblandningen under omrörning till strax före kokpunkten.
Sila av passionsfruktskärnorna i en skål.
Ta upp gelantinbladen, krama ur vattnet och smält dem i lite av grädden under omrörning. Rör ner det i resten av grädden.
- Fördela blandningen i 4 portionsformar som rymmer 1½ dl. Täck över och ställ kallt minst 3 timmar.
- Micra de frysta hallonen i ca 1 min på full effekt. Mosa dem med en gaffel och häll över pannacottan innan servering.
Publicerat den
1 februari 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergod!! Kommer att göras igen.. Mumma.
Supergod! Men jag tycker bara att man ska lägga några hallon på toppen, annars förtar det lite av passionssmaken. Men jag är en älskare av passionsfrukt, så det är ju en smaksak... Jag hade faktiskt i liiite mer limejuice oxå. Tack för receptet! Kommer att göras många gånger!