- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Enkel att göra och lika enkel att äta upp!
Instruktioner
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av i durkslag. Stek köttfärsen och blanda i krossade tomater och den rivna moroten. Låt koka i 5 minuter och varva sedan pasta och köttfärs i en ugnsfast form. Skiva oliverna och blanda tillsammans med ost, créme fraiche och pressad vitlök. Bred över pastan. Gratinera högst upp i ugnen 225 grader, i ca 10 minuter, tills osten har smält och tagit lite färg.
- Smakar väldigt gott tillsammans med tomatsallad!
- Recept från Linn Larssons Kokbok för kära
Publicerat den
5 januari 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det här var en riktigt god pastagratäng kommer vi att ha fler gånger. Tack för receptet Mvh jocke.
Det låter jätte gott. Ska absolut prova det =)
Sambon tyckte det var sjukt gott! Jag tyckte det var helt okej, jag uteslöt dock oliver som jag inte gillar.
Bästa pastagratängen som jag provat. Jag använde den smaksatta creme fraichen paprika och chili. Det blev ganska bra drag i den då.