Det blir jättemånga och de går snabbt.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Verligen supergoda.Rekomenderas att prova.Tusen tack för detta receptet.Mvh sara
Kanongoda! Tyvärr hade jag gjort lite för stora bollar så de rann över... men då måste man baka dem igen :-) Högsta betyg! //Camilla
mm så goda helt klart en femma
Men har du sett!!! Här hittar jag min bild!! Det går bra att fråga först och skriva var fotot kommer ifrån!!
Går dom att frysa ? det verkar bli en stor sats...
Bra med ingredienser som finns hemma. Verkar lätta och goda att baka. Har någon provat att baka kakorna utan formar.??? Använder oftast metall- och silikonformar, men glömmer ibland att ta med dem till fritidshuset. Tack för receptet.
sjunker kakorna efter att man har lagt på glasyren, eller måste man forma "hål" i dem innan man gräddar dem?
Mycket goda men det verkar vara för mycket smör i förhållande till övriga ingredienser. Smöret flyter ut på plåten och det blir väldigt kladdigt. Nästa gång skall jag försöka med mer mjöl i degen. Tror också att glacyren blir bättre med florsocker. Nu blev det "sockrigt".
Kakorna var toppen goda. Stor sats men kakorna gick åt fort. Inte någon nöjde sig med en kaka.
De var både goda och lättgjorda! Men jag gjorde inga bollar utan klickade i formarna. Mycket enklare! Någon trodde att det var för mycket smör i förhållande till andra ingredienser men jag tyckte det stämde bra. Glasyren hällde jag på när de kom ur ugnen.
Jag gjorde halv sats och fick 15st. Men jag har en fråga, ska smöret smältas eller röras rumsvarmt? Kakan blir jättehård och är jättesmord/fet att äta. Något blev fel. Kanske för hög temp och för länge i ugnen.
så gott yvonne pira