Potatissallad med gräddfil recept

Laddar...
Din sökning gav 115 träffar
Rolands goda kalla färskpotatissa..

Den här salladen har min man gjort i många år och våra gäster som kommer på sommaren säger alltid: får vi Rolands goda potatissallad. Den salladen passar bra till allt grillat. Låt den gärna stå kallt..


Potatissallad

Kall hemmagjord potatissallad slår de mesta av de utbudet man hittar i affärerna. Här kan du mixa och välja bland alla de smaker du helst föredrar. En riktigt höjdare för grillkvällen med kött eller k..

Vårfräsch potatissallad med gurka..

Salladen är lagom krämig, men den innehåller ingen majonnäs är därför kalorifattig. Krydda såsen kraftigt med senap, vinäger, salt och peppar eftersom potatisen behöver mycket krydda. Laga en orde..


Potatissallad med aioli

Var ju bara tvungen att prova på att göra en potatissallad med aioli. Tycker verkligen om aioli så varför skulle det inte vara gott i en potatissallad då? Det var det! I den här salladen skall det ..Frisk potatissallad

En god och frisk sallad. Till såsen kan man använda alla créme fraiche typer efter egen smak och tycke. Jag använde alla créme fraiche variationer som jag hade i kylskåpet och det blev riktigt lyckad..

Långstekt fläskkarré (Pulled pork..

Ett mycket mjukt, saftigt och välkryddat kött som stekts väldigt länge i ugnen på svag värme. Jag fick köra mitt kött i 5 timmar, det ursprungliga receptet sa 3,5 - 4 timmar, så kolla vid 4 timmar. Vä..