- Serverar: 4 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Mycket god. Man kan blanda lite vad man vill till pytten.
Instruktioner
- Sås:
Ör ihop Philadelphiaosten och Créme fraichen.
Smaksätt med senap, vitpeppar och salt.
Blanda ner några smågurkor och strö på lite perilja.
Låt stå och dra någon timme i kylskåpet innan serveringen.
- Pytt i panna:
Skär kassler eller skinka i små kuber.
Tärna baconet.
Hacka löken grovt
Dela champinjonerna i 4 delar.
Dela den kokta brysselkålen i 4 delar
- Stek baconet några minuter tills den fått färg.
Lägg över baconet på ett fat medan du steker svampen och löken.
- Lägg i det andra köttet och låt det steka med en stund.
Lägg till sist i brysselkålen och baconet och låt allt steka tills det känns färdigt.
- Stek äggen, färdigt att servera. Smaklig spis.
Servera gärna en grönsallad till.
Publicerat den
25 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Ska det inte vara potatis?
Jättegott blev det! Såsen gjorde susen till denna rätt. Jag bara älskar brysselkål :)