Husmanskost recept

Laddar...
Din sökning gav 13969 träffar
Gazpacho med rödbetor
Gazpacho med rödbetor

Supergod energiboost är den här kalla soppan med färska rödbetor. Dessutom är den otroligt vacker att servera.Kalkonstek med äpplen
Kalkonstek med äpplen

Prova kalkonstek om du hittar det, en jätte fin urbenad stek i nät. Den blir mycket mör och god. Bra magert kött med hög proteinhalt.
Mango ChutneyTofu
Mango ChutneyTofu

Mango chutney! Boom! Vitlök! Boom! Chili! Boom! Kärlek- vid- första- tuggan! Boom! Det här är en livsfarligt god och enkel rätt som fullständigt exploderar så fort du får in den i munnen.Tofumacka med jordnötssås
Tofumacka med jordnötssås

Matiga mackor är snabba och billiga lunch- och middagsalternativ. Prova denna vegetariska och supergoda macka med asiatisk touch.Salviabiffar med rostade tomater
Salviabiffar med rostade tomater

Frasiga vegetariska biffar med smak av salvia. Genom att rosta tomaterna får man fram en riktigt intensiv smak, även från tråkiga butikstomater.


Svamplasagne deluxe
Svamplasagne deluxe

Den här lasagnen innehåller nästan en hel skogs samlade svampåtgång, men det är det som gör den så god. Svampen nedan är bara förslag, du kan självklart blanda dina egna favoriter, eller hålla dig..


Mac ´N´Cheese light
Mac ´N´Cheese light

Macaroni and cheese brukar vanligtvis innehålla en brutal mängd riven ost. I detta recept har jag dragit ner på osten och ersatt med lika krämiga vita bönor istället. Lite nyttigare men ändå lika gott..


Vegetarisk indisk kålpudding
Vegetarisk indisk kålpudding

Kålpudding är kåldolmens mer lätthanterliga och mindre krävande kusin. Här är den omgjord till en indisk syster som garanterat kommer att bli en ny favorit.


Moussaka med sojafärs
Moussaka med sojafärs

Grekisk mat för många. Oftast brukar moussaka göras av lager med färsröra och aubergineskivor, men här är det en förenklad version som går så mycket snabbare. Dessutom är den kalorisnål.Hirslåda
Hirslåda

Det finns otroligt många val möjligheter när det gäller gryn. Prova denna goda låda med hirs. Servera som vegetarisk ensamrätt eller som ett tillbehör.