Smörgåsar och wraps recept

Din sökning gav 2244 träffar
Räk och mangoröra med chili

Det är ofattbart hur snabbt det går att göra något så gott. Den här röran innehåller lyxiga räkor, exotisk mango och het chili som tillsammans med ett nybakat bröd blir till en himmelsk smakupplevelse..Bondbröd med potatis

Minimalt med jobb ger två stora härliga bröd. Smakar utmärkt som smörgås med salami, brie och paprika eller att äta till gulaschsoppan m.m.

Sloppy Joe's (en variant på hambu..

När jag var i USA för många år sedan var detta en favorit när det gällde skolmaten. Enkelt och gott men "sloppy". På senare tid har jag gjort den i form som på bilden och serverat som förrätt.

Pulled pork

Alternativ att ha till tacos, hamburgare, fyllning till paj eller varför inte bara som extra gott pålägg på en lyxig smörgås. Pulled Pork som jag först kokat i Coca Cola, vitlök, lök och peppar. Sen..


Pulled pork på mitt sätt

Jag har testat lite olika recept på Pulled Pork och inget har fallit mig riktigt i smaken. Dom recept jag provat innehåller alla mer eller mindre rökiga smaker, och nu vet jag att jag inte föredrar..


Varma höstmackor
Varma höstmackor

Jättegoda och mättande, som går att variera till oändlighet vid valet av sås och dressing.Fransk getost-, nöt- och fruktkak..

Salta kakor är mycket populär i Frankrike. De är super-enkla att göra och kan anpassas beroende på vilka matrester du har i ditt kylskåp - följ bara grundreceptet och var kreativ med fyllningarna!


Myrans bebisbröd
Myrans bebisbröd

Löjligt enkelt att göra! Kan man koka gröt kan man göra detta. Gott för både stora och små.


Gäddbiffar

Gott och lättlagad gädda. Gott för både vuxna, barn och ungdomar. Mina ungdomar älskar dom. Lätt att välja kryddor som man själv tycker om. Lätt att frysa in och bara plocka fram


Sardinröra i citruspita

En snabbt lagad pitarulle med egen karaktär. Både bröd och röra gjort på under 1 timme. Lunch, smörgåsbord, vickning, picnic eller mellanmål. Användningsområdena är många. Röran passar även utmärk..