Gratänger recept

Laddar...
Din sökning gav 5561 träffar


Fisk i baconrock på citronpotatis

Kära hustrun trodde jag blivit tokig när denna idé omtalades. Den åsikten ändrades radikalt efter intagen middag. Blev en mycket lyckad komposition med allt i ett. Den krämiga citronpotatisen blev ..

Brödpudding på rester

En enkel rätt att slänga ihop när man har lite rester kvar. Jag använder i detta recept köttfärssås och en chorizokorv som blev över samt en halv barkis som legat och blivit lite torr. Prova dig fram..


Pastagratäng med korv, körsbärsto..

Det kan låta som en lite märklig kombination, men slängde ihop till denna enkla gratäng under en "kylskåpstömning" och det blev succé! Det bästa av allt är att den är väldigt enkel att göra och kräv..

Min goda kycklinggratäng

Detta är min variant av en kycklinggratäng med soltorkade tomater och fetaost. Rätten passar att ätas till pasta och ris, men även att endast ha en god sallad till. Andelen mjölk och grädde kan just..


Kycklinggratäng med ris och honung
Kycklinggratäng med ris och honun..

Ibland får man plötsliga ideér på recept. Därför vill jag dela med mig av detta goda recept som jag har fått bra kommentarer för! Den är krämig och mild i smaken och passar till allt möjligt! Gott a..