X

Gratänger recept

Laddar...
Din sökning gav 5581 träffar
Vitkålsgratäng med rökt sidfläsk

GI-rätt som smakar mycket och är jättegod! Man blir överraskad att det smakar så gott, inte jättemånga ingredienser ju. Jag använder ibland rimmad bog, lite mindre fett och röd paprika, man tar vilken..Kålfisk med sesamlock allt i ett

Detta blev en mycket god variant av fisk i ugn med allt i ett. Det tunna lätt knapriga ost-sesam locket fick kålröran att bli underbart krämig. Och däremellan trivdes fisken suveränt.
Svamplasagne

Underbart god och framförallt superenkel lasagne. Vill man förenkla ytterligare går det att använda 2 burkar Dolmios Beachemelsås istället för att göra egen, men egengjord blir bra mycket godare.


Sonjas enkla lax
Sonjas enkla lax

Jag fick det här receptet av min moster och det har blivit en riktig favorit eftersom det både är enkelt och gott.
Makaronipudding med pesto

Vi har nog alla lagat eller ätit makaronipudding och den kan ju göras lite som man vill så här är en spännande variant. Perfekt bjudmakt Observera att salamin ska inte vara stark, bara ha mycket smak.
Fläskfilé special - Allt i ett

Detta recept tyckte ”regeringen” hemma lät helt idiotiskt! Men gränsen mellan idioti och geni lär ju vara hårfin. Så jag framhärdade i min matlagning. Resultatet fick mig ”nästan” geniförklarad. E..