X

Gratänger recept

Laddar...
Din sökning gav 5555 träffar

Brödpudding på rester

En enkel rätt att slänga ihop när man har lite rester kvar. Jag använder i detta recept köttfärssås och en chorizokorv som blev över samt en halv barkis som legat och blivit lite torr. Prova dig fram..


Pastagratäng med korv, körsbärsto..

Det kan låta som en lite märklig kombination, men slängde ihop till denna enkla gratäng under en "kylskåpstömning" och det blev succé! Det bästa av allt är att den är väldigt enkel att göra och kräv..

Min goda kycklinggratäng

Detta är min variant av en kycklinggratäng med soltorkade tomater och fetaost. Rätten passar att ätas till pasta och ris, men även att endast ha en god sallad till. Andelen mjölk och grädde kan just..Kycklinggratäng med ris och honung
Kycklinggratäng med ris och honun..

Ibland får man plötsliga ideér på recept. Därför vill jag dela med mig av detta goda recept som jag har fått bra kommentarer för! Den är krämig och mild i smaken och passar till allt möjligt! Gott a..
Potatis- och kasslergratäng
Potatis- och kasslergratäng

Sätt ugnen på 200 gr Skala och strimla potatisarna, finhacka löken, strimla kassler och soltorkade tomater. Pressa ut vitlöksklyftan i botten på en smörad form, varva potatis, kassler, lök och solto..Gräddig broccoligratäng med köttb..

En mild och snäll gratäng. Men ändå med massor av smaker som lekte jättebra ihop. Uppfunnen idag när jag blev tvingad att göra middag på färdigköpta köttbullar. Även köttbullarna fick en ny smak oc..