Gratänger recept

Din sökning gav 5488 träffar
Enkel laxgratäng.

Världens enklaste recept. Tio minuter och sedan en halvtimme i ugn. Fantastiskt gott med lite skirat smör och valfria grönsaker. Lax när det är som bäst. Bestäm själv om du vill ha kallrökt, varmrökt ..Rotad broccoli med kassler

En gratäng med massor av smaker utan massor av kryddor. Råvarornas smaker fick fullt spelrum och blev underbara ihop. Kokspadet som ni häller av bör ni spara för det blev en god buljong. Serveras g..
Fiskgratäng på vinkokt bergtunga
Fiskgratäng på vinkokt bergtunga

Jättegod fiskgratäng son jag bjöd mina gäster på under nyårskvällen. Att den blir så god beror på att varje del tillagas var för sig och läggs i hop inför gratineringen. Gratängen kan förberedas i go..

Amoz Hjärtkyckling.

Ja ibland är det inte lätt att döpa rätterna jag hittar på, men jag hoppas ni blir lite nyfikna och vågar prova min rätt. Det blev godkänt här hemma i alla fall.Leif Mannerströms potatisgratäng
Leif Mannerströms potatisgratäng

Det här receptet kommer från boken Leif Mannerström Husmankonst. Supergott med vitt vin i. Tiden i ugn är cirka 2 timmar, kan behövas mer, man märker när det händer något med gratängen som gör den s..Rosenhills ädelostgratinerade ytt..

Hade en mörad ytterfilé liggande som inhandlats till förmånligt pris. Funderade ut detta relativt enkla recept. Hattade hit och dit om jag borde lagt till vitlök men körde utan.