Gratänger recept

Laddar...
Din sökning gav 5576 träffar
Gratinerad äppelkassler med coleslaw
Gratinerad äppelkassler med coles..

En lite annorlunda kasslergratäng där sältan från kasslern och sötman från äpplet och äppeljuicen blir en perfekt kombination. Kylskåpskall coleslaw blir ett gott tillbehör till det varma köttet.Enkel falupotatislåda

Stekt korv och potatis i all ära. Men på detta sätt blir det riktigt mumsigt och allt lagat samtidigt i ugnen. Potatisen har sugit i sig de olika smakerna och blev ljuvlig.


Ugnsfalu de lux - Allt i ett

En lite lyxigare variant av ugnsfalu där allt görs i 1 form. Fixat och klart på ca 1 timme. Potatisen blir ljuvligt krämig och smakfull av alla övriga ingredienser.Potatis och baconlåda
Potatis och baconlåda

En god o mättade rätt till den hungriga familjen. Bra om man vill slippa stå vid spisen precis innan man ska äta då den tillagas i ugnen.
Hawaii Jansson

Denna idé uppfanns och provades idag som barnalternativ till Janssons frestelse. Den kommer garanterat att göras till påskmiddagen också. Både stor och liten åt av hjärtans lust och blev väldigt nöj..


Bratwurstgratäng

En mycket smakfull gratäng. Förstår inte varför jag inte kommit på denna idé tidigare. Alla smaker ingick ett krämigt gruppäktenskap. Serverades idag med ett vitlöksbröd och en kall öl. Det blev F..