Gratänger recept

Laddar...
Din sökning gav 5563 träffar
Hawaii Jansson

Denna idé uppfanns och provades idag som barnalternativ till Janssons frestelse. Den kommer garanterat att göras till påskmiddagen också. Både stor och liten åt av hjärtans lust och blev väldigt nöj..

Bratwurstgratäng

En mycket smakfull gratäng. Förstår inte varför jag inte kommit på denna idé tidigare. Alla smaker ingick ett krämigt gruppäktenskap. Serverades idag med ett vitlöksbröd och en kall öl. Det blev F..


Hasses fläskfilélåda

En rätt från det glada 80-talet uppkallat efter min pappa som ofta lagade den. Paprikahacket kan med fördel förberedas redan på förmiddagen så att det får stå och dra ihop sig men självklart går det b..


Lättaste potatisgratängen
Lättaste potatisgratängen

Jag har aldrig gjort potatisgratäng själv. Förutom igår då, med egenkomponerat recept. Den blev verkligen fantastisk! Därför vill jag gärna dela med mig till er. Lätt som en plätt och fort vart det gj..


Agnetas baconlåda

Den här rätten gjorde jag första gången för ca 45 år sedan och den har varit en favorit i vår familj sedan dess. Det är den vi längtat efter när vi varit borta en längre tid. Jag vann 2 st smörknivar ..


enkel Squshgratäng

Denna fick jag en gång för typ 100 år sedan när jag var på öppet hus på Svalöfs naturbruksgymnasium. Fantastiskt gott och så LCHF om man så vill. En god köttbit till och kanske en fet sås eller ett go..