X

Gratänger recept

Laddar...
Din sökning gav 5579 träffar


Hasses fläskfilélåda

En rätt från det glada 80-talet uppkallat efter min pappa som ofta lagade den. Paprikahacket kan med fördel förberedas redan på förmiddagen så att det får stå och dra ihop sig men självklart går det b..


Lättaste potatisgratängen
Lättaste potatisgratängen

Jag har aldrig gjort potatisgratäng själv. Förutom igår då, med egenkomponerat recept. Den blev verkligen fantastisk! Därför vill jag gärna dela med mig till er. Lätt som en plätt och fort vart det gj..


Agnetas baconlåda

Den här rätten gjorde jag första gången för ca 45 år sedan och den har varit en favorit i vår familj sedan dess. Det är den vi längtat efter när vi varit borta en längre tid. Jag vann 2 st smörknivar ..enkel Squshgratäng

Denna fick jag en gång för typ 100 år sedan när jag var på öppet hus på Svalöfs naturbruksgymnasium. Fantastiskt gott och så LCHF om man så vill. En god köttbit till och kanske en fet sås eller ett go..
Franks hjortfärsgratäng

Mitt första recept som jag laddar upp någonsin. Detta är ett eget recept där jag har experimenterat med mina favoritingredienser. Du kan också göra receptet med nötfärs. Det blir också gott men vilt p..


Enkel laxgratäng.

Världens enklaste recept. Tio minuter och sedan en halvtimme i ugn. Fantastiskt gott med lite skirat smör och valfria grönsaker. Lax när det är som bäst. Bestäm själv om du vill ha kallrökt, varmrökt ..Rotad broccoli med kassler

En gratäng med massor av smaker utan massor av kryddor. Råvarornas smaker fick fullt spelrum och blev underbara ihop. Kokspadet som ni häller av bör ni spara för det blev en god buljong. Serveras g..