Gratänger recept

Laddar...
Din sökning gav 5546 träffar
Amoz Hjärtkyckling.

Ja ibland är det inte lätt att döpa rätterna jag hittar på, men jag hoppas ni blir lite nyfikna och vågar prova min rätt. Det blev godkänt här hemma i alla fall.


Leif Mannerströms potatisgratäng
Leif Mannerströms potatisgratäng

Det här receptet kommer från boken Leif Mannerström Husmankonst. Supergott med vitt vin i. Tiden i ugn är cirka 2 timmar, kan behövas mer, man märker när det händer något med gratängen som gör den s..
Rosenhills ädelostgratinerade ytt..

Hade en mörad ytterfilé liggande som inhandlats till förmånligt pris. Funderade ut detta relativt enkla recept. Hattade hit och dit om jag borde lagt till vitlök men körde utan.


Beafiskgratäng med spenat

En härligt frisk och lättgjord fiskgratäng. Extrakryddningen av béarnaisesåsen gör den krämigare och friskare. Vilket passade väldigt bra i denna gratäng.Vitkålsgratäng med rökt sidfläsk

GI-rätt som smakar mycket och är jättegod! Man blir överraskad att det smakar så gott, inte jättemånga ingredienser ju. Jag använder ibland rimmad bog, lite mindre fett och röd paprika, man tar vilken..

Kålfisk med sesamlock allt i ett

Detta blev en mycket god variant av fisk i ugn med allt i ett. Det tunna lätt knapriga ost-sesam locket fick kålröran att bli underbart krämig. Och däremellan trivdes fisken suveränt.
Svamplasagne

Underbart god och framförallt superenkel lasagne. Vill man förenkla ytterligare går det att använda 2 burkar Dolmios Beachemelsås istället för att göra egen, men egengjord blir bra mycket godare.