Julbord recept

Laddar...
Din sökning gav 887 träffarGlutenfri grönkålspaj
Glutenfri grönkålspaj

Med diverse matallergier i familjen gäller det att anpassa recepten så att alla kan äta och njuta av julmaten. Den här pajen var inte glutenfri i grundreceptet och innehöll dessutom nötter men med li..


Gluten- och laktosfri pepparkaksrulle med lingongrädde
Gluten- och laktosfri pepparkaksr..

En enkel och mycket god rulltårta som är glutenfri och som jag fyllde med vispad laktosfri grädde med lite vaniljsmak och frysta lingon stället för smörkräm som var i grundreceptet. Blev en klar favor..Kryddiga mandlar

Riktigt goda och kryddiga mandlar där smaken kommer i följande ordning; Det söta, det salta och det heta. Jag åt ensam upp hela skålen och däri ligger det fina betyget.


Den ultimata kålsoppan

God vintersoppa gjord av de ingredienser som fanns hemma efter jul. Man kan använda skinkspad eller buljong gjord på buljongtärningar. Bara att smaka sig fram! Gott att tillsätta vörtbröd eller annat ..Finska jullimpor

Bakar dessa under december och speciellt under julen. Väldigt goda och enkla att baka. Av Frostrosor.


Godaste saffransdegen
Godaste saffransdegen

Väldigt god saffransdeg som skapar saftiga och fina lussekatter. Har använt mig av detta recept två jular nu och blir aldrig besviken. Utesluter dock ägget från Smaskens recept.
Portvinsill
Portvinsill

Smakrik, klassisk sill. Tänk på att den ska mogna i kylen i 1-2 dygn. Portvinet kan bytas mot sherry så blir det god sherrysill istället. Nu utan siffror i beskrivningen.

Juliga bönbullar
Juliga bönbullar

Förutom att de är jättegoda är det smart med bönor i bullarna, för de innehåller mättande protein. Perfekta bullar för ett grönare julbord! Lyxa till bullarna med västerbottensost.