Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranskorpor med hasselnöt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättegoda skorpor som är smidiga att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop ägg, råsocker och saffran poröst. Smält smör och häll i smeten. Hacka hasselnötter fint och häll i nötterna tillsammans med mjölet. Rör ihop detta till en smidig deg. Forma degen med mjölade händer till två längder(ca. 40 cm). Lägg bakpapper på en plåt. Platta till längderna med fingrarna och grädda mitt i ungen. 200 grader i ca. 15 minuter. Låt skorporna svalna något innan de skärs i sneda bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LottenViktoria 4 december 2011

    Otroligt lätta att göra och väldigt goda!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.