Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sill à la maison

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Abbas sill 420 gr, med 24 gr fett/100 gr.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda rabarberspad och Bollnäsfil och smaka dig fram till din blandning. Skär sillen i bitar. Skär rödlöken och rädisorna på mandolin. Skär dillstjälkarna i 1 - 2 cm:s-bitar
  2. Blanda växslvis: vätska, sill, lök, kryddpeppar, dillstjälkar och lagerblad.
  3. Har man en burk med tätt lock, kan man vända burken upp-och-ned några gånger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.